Wild Bazaar NETENT

NETENTs Wild Bazaar – Video Slot Review

Wild Bazaar – en ny plats är en 5-hjuls, 4-radspass med 26 fasta vinstlinjer. RTP spel Wild Bazaar 96,15%. Den kan spelas på alla enheter: PC, telefoner, tabletter. Priset varierar från 0,20 till 400 euro. Observera att NetEnt har gjort en intressant funktion. När du spelar med en låg satsning kommer du inte av misstag att klicka på Max Bet-knappen. Det vill säga att aktivera det måste du klicka på det två gånger. Du hade nog det när du oavsiktligt tryckte på Max Bet-knappen när du var berusad, eller på grund av något annat! Du kan spela detta spel här.

Wild Bazaar (NetEnt)

Designen av spelet påminner om något Disney. Det finns en hel massa bra saker som förekommer i både aktiva och standby-spel. Roterande fläkt, radioprogram, lätt vind blåser på skärmen och allt händer på den mellersta östliga marknaden, mot bakgrund av den arabiska staden och den blå himlen.

I slottet finns 4 utmärkelser i form av kistor. De har alla samma mynt. Landning 5 på hela vinstlinjen ger 75 gånger en vinst. Wild respins med medföljande och relaterade Wild features har lagts till i spelet.

Wild Bazaar saknar Scatter-symbolen. I stället för detta spelar premiumsymboler en central roll i spelet, där tre eller flera motsvarande kistor symboler som visas på vinnande vinstlinje utmärkelsen en av 4 Wild Spins per spin.

Egenskaper av Wild Bazaar slottet

Bonusfunktionerna i spelet går inte precis som vanligt. Det finns fyra högbetalda symboler, som alla har en skattkista av en annan färg för att aktivera vildfunktionen. Lansering är möjlig med kombinationer av tre eller flera skattkistor formade på aktiva linjer.

En kombination av 3 + Red Chests (röda kistor) ger dig vikta Wild symboler som helt täcker trummorna. Gröna kistor lägger till kolossala vilda symboler på rullarna. Rosa kistor ger dig relaterade Wild tecken som konverterar hela strängar av tecken till Wild om det finns minst två sådana tecken. Slutligen, Blue Chests (Blue Chests) ger Wild Symbols med X2 multiplikatorer och de kommer att dubbla vinster. Det är möjligt att samtidigt alla fyra typer av vilda symboler kommer att vara inblandade, och sannolikheten för att skärmen kommer att fyllas med vilda kommer att vara ganska hög.

Wild Bazaar-spåret liknar verkligen The Wish Master-slitsen, som släpptes 2014. Dessa är båda spel med tonvikt på Collectible Wild-funktioner som kan kombineras i samma runda. Men däri ligger likheten, eftersom den “vilda marknaden” inte är en klon, och därför bör den bedömas av dess fördelar. Naturligtvis är Wild Bazaar ett “kommersiellt” spel avsedd för en bredare publik än hardcore spelautomater. Å andra sidan kan samma sak sägas om The Wish Master, som visade sig vara en träff på varje segment av online-marknaden.