Mars 2019

Den första vårmånaden 2019 lovar att behaga Internetanvändare inte bara med den efterlängtade solen, men också med ett stort antal nya spelautomater. För mars 2019 planeras ett dussin videospel att släppas, varav många kan ta spelare lång tid.

Zombie Hoard från Slingshot Studios

Rolig videospalt från den lilla kända studion Slingshot Studios i stil med spelet Plants vs. Zombies. Tecknade zombiespelarna i kockens kläder, servitrisen, sjuksköterskan och poliserna hjälper till att samla vinster till spelare. Trots att deras bilder i kombinationsrullan ger de maximala vinsterna, så säkerställde utvecklarna att användarna åtnjuter låga betalande tecken. Några av dem visas slumpmässigt mynt som samlas i övre vänstra hörnet på räknaren i form av hjärnor. Efter att ha samlat 30 tokens får gambler motsvarande antal gratis spins.

Gratis spins startas på standard sätt – när 3, 4 eller 5 spridningar faller ut. I detta fall spelas antalet gratis spins som visas på disken för tillfället.

Den oberoende studion Slingshot Studios utvecklar spelautomater för Microgaming. Det första spelet i samarbete med det legendariska företaget i slutet av 2018 var fantasieslottet Cash of Kingdoms.

Dwarf Mine från Yggdrasil Gaming

Den största hjälten i videospalten Dwarf Mine har blivit en gnome-digger, som ned i gruvan för att söka efter dyrbara kristaller. För utvinning av skatt använder han en speciell enhet. I standardläget består spelfältet avgränsat av ramen för den underjordiska enheten med 5 hjul, med 5 rader symboler och 1024 linjer. När bonusikonen faller ut, rullar hjulen ut med hydrauliska kolvar. Maximal produktion i gruvan når 5×8 och 16807 linjer.

Dwarf Mine Yggdrasil Gaming

Tre bonussymboler startar 10 gratis spins på spelområdet för maximalt område. Sällsynta kristaller med fyra färger samlas i separata behållare till vänster om hjulen. Samlingar av 5 stenar av samma färg utlöser också bonusspins – 5 gratis spins för varje dyrbar uppsättning.

The Grand från Quickspin

Grand’s sofistikerade spelmaskin har ingen plot, men i sin stilistik hänvisar den till art deco-estetik. På tre par rullar på flera nivåer är priskombinationer gjorda av kortdrag och smycken. Maskinen använder tre slumpmässiga bonusfunktioner som synkroniserar trummorna, ger ut ett ökat antal vildmarker, eller låter dig byta trummor en rad.

Funktionen av gratis spins förutsätter aktivering från 6 till 15 gratis spins med växling av slumpmässiga bonusar Sync, Wilds, Nudge från standardläget.

Danger High Voltage 2: The Final Countdown från Big Time Gaming

Den andra delen av spelet Danger High Voltage kommer att överföra spelare till rymdfärjan. Den slutliga nedräkningen sker till ljudet av låten med samma namn på det svenska rockbandet Europe. Det totala antalet priskombinationer på en sextromsmaskin med fyra rader av tecken når 4096 sätt. Slumpmässig bonusfunktion Reel Clone låter dig synkronisera tecken på mellanspolen och sminka upp vikta bilder.

Danger High Voltage 2: The Final Countdown Big Time Gaming

Antalet bonusspinsar för 3 eller fler scatters aktiverar gratis spins med valet av en av bonusrundorna: Nedräkning eller Riktning till Venus. I det första fallet får spelaren ytterligare faktorer, i det andra – kloning av tecken.

Extra Juicy från Pragmatic Play

Huvuddragen i Extra Juicy Fruit-slitsen är en konsekvent ökning av multiplikatorer under 12 fria spinn, vilka utfärdas för 3 scatters i form av diamanter. Vidare kan spelaren räkna med en ökning av serien av bonusspinn under användningen av fria spinn. Således kan den maximala tilläggskoefficienten vara upp till sextio gånger värdet!

Extra Juicy Pragmatic Play

Självklart är de listade slotsna inte alla utgåvor av den första vårmånaden 2019. Wild Gladiators från Yggdrasil Gaming, Nudges Temple från NetEnt, Viking Wilds och andra spelautomater är också planerade till mars. I början av våren lovar vi att vara mättade med nya videospår.

Vi väntar!