Temple of Nudges (NetEnt)

Du har varit här förut. Du känner igen sevärdheter och ljud. Flytta markören runt. Få bekväma. Justera insatsnivån, myntvärdet och luta dig tillbaka och njut av Temple of Nudges ™ -platsen.

Jungle-themed slots är något vi är fantastiska på. Tjockt lövverk, spinnknappen, djursymboler: ingen gillar djungeltemat som oss. Temple of Nudges ™ video slot är en 5 × 3 videospår med 243 betways. Spelet har en nudge-funktion och en respinsfunktion, som arbetar tillsammans för maximal spänning. Det finns 8 vanliga symboler plus överlagringsversioner av de vanliga symbolerna (totalt 16 symboler).

Men varför namnet Temple of Nudges ™ video slot? Hint: Det är inte en referens till ett mystiskt tempel som är fullt av klokbrytande apor som armbågar dig varje gång de gör en quip. Nej, namnet är en referens till nudge-funktionen, en funktion som är utformad för att maximera dina vinster. När det finns en vinnande kombination på rullarna aktiveras Nudge-funktionen. Efter att vinsten räknats ringer rullarna 1 symbol ner och om det finns en vinnande kombination, räknas vinnan igen. Nudge-funktionen aktiveras så länge som det finns en vinnande kombination på rullarna.

Under Re-Spin-funktionen fortsätter alla symboler av samma typ som den vinnande symbolen på rullarna och alla andra symboler spinner igen. Spolningsfunktionen aktiveras om spolningsöverläggningen visas på en symbol under en vinnande spelrunda.

Fåglarna kvittrar, bin simmar och djungeln lever med svajande löv och babblande strömmar. Men vem bryr sig om allt det ?! Ge din förmögenhet en nudge och få dig något av det gamla guldet (kanske, förhoppningsvis).