Starblast från Play'n GO

Starblast – Play’n GO

Play’n GO har lagt till ett nytt StarBlast-spel i sin portfölj. Spårets namn översätts bokstavligen som: “Star Blast”, designtemat motsvarar namnet på spelet.

Spelet är utrustat med ytterligare funktioner: Expanderande Wild symboler, RE spin funktion. Tack vare dessa funktioner är spelets potential ganska hög, och du kommer att kunna vinna 4000 gånger vaden.

Gameplay Starblast från Play’n GO

Spelfältet består av 5 vertikala rullar och 3 horisontella rader. Kombinationer av tecken som består av tre eller flera identiska bilder som ligger på en av 10 linjer, ger en vinst till spelaren. Beräkningen av vinster sker på vänster och på höger sida av spelplanen.

Expanding Wild-funktionen. På den andra, tredje och femte hjulet är Wild symbolen (stjärnans bild). Vid dess utseende expanderar den till hela speltrumman och ersätter någon symbol på spelplanen.

Expanderande Wild kan dessutom multiplicera vinsten med X2 eller X3. När Wild visas på 2,3,5 rullar, kan ytterligare multiplikation av vinster nå X9.

RE spin-funktionen. Aktiveras när Expanding Wild visas. Vid denna punkt, återfris rotation, med Wild symbol kopplad till trumman.

Slutsats om Starblast från Play’n GO

Erfarna spelare kommer genast att känna igen spelets mekanik, det är nästan identiskt med StarBurst-spelet från Netent. Även bilder av tecken är inte annorlunda utom för teckning av bilder. Den enda stora skillnaden mellan Star Blast och spelet är närvaron av Wild-symboler, som dessutom multiplicerar vinsterna, tack vare vilken du kan multiplicera den ursprungliga satsningen 4000 gånger.