Nybörjare och Double Stacks av NETENT

Utmärkt ljudspår, utmärkta bilder och överraskande bra potential som det visar sig i NetEnts nya Double Stacks.

  • Double Stacks Funktion & Gratis spinspel
  • 1000x max vinst per enkel spin

Double Stacks Introduktion

Med MAX-konceptet som nyligen introducerats och NetEnt har erkänt kritiken kring den låga potentialen i sina spel, var vi lite mer glada än vanligt när vi slog upp Double Stacks för vår recension. Ursprungligen, efter att ha sett stänkskärmen antog vi att den hade en absolut maxvinst på 1000x och var ganska besviken. Lyckligtvis, som det kan ses i promo-videon, är det maxvinsten per enstaka spinn. Detta innebär i teorin minst att du kan vinna bra över 10.000 gånger spelningen i en enda bonus.

Double Stacks är en 5-hjuls, 3-radig, 10-radig videospår med dubbla staplar och Gratis Spins med staplade wilds. Betstorleken för den här spalten sträcker sig från en minsta satsning på € 0,10 hela vägen upp till högst € 200, vilket betyder att höga rullar kan landa € 200 000 vinner per enkel spin på det här spelet.

När det gäller volatilitet är det sannolikt någonstans på medellång av skalan, men med NetEnt har det varit svårt att berätta med vissa spel, eftersom de har varit kända för att bete sig som högvariationsspel än med utbetalningar mer vanliga med låg till medium variansspel. Som alltid med NetEnt är RTP i ett acceptabelt område på 96,1% och lätt att hitta på spelöversiktssidan.

Visuellt är detta en fantastisk slot med Starburst och Twin Spin typ av vibbar. Ljudspåret ska dock vara ett eget ämne! Det är faktiskt en av de första sakerna vi märkte när vi startade spelet och blev helt kär i. Nu är musik en smaksfråga, så vi kan bara prata för oss själva, men 80-talets homage soundtrack är bara enastående och kunde ha gjort ett utmärkt intro för tv-serier som Stranger Things. Vi rippar det NetEnt, och har det att spela i bakgrunden!

Double Stacks Symboler och betalningstabell

Double Stacks Funktion

Betalningsbordet är ganska rakt framåt vilket vi är tacksamma för på en varm sommardag så här när hjärnan lagar mat. Det finns 8 vanliga symboler som ingår i spelet; 4 lågvärdessymboler representerade av vattenmeloner, citroner, plommon och körsbär och 4 premiumsymboler gjorda av klockor, barer, sjuor och diamanter.

Diamanten är av högsta värde, värt 4,5 gånger spelningen för 5 över en full vinstlinje. Alla premiumsymboler visas staplade på rullarna, och huvudsyftet med spelet är att försöka försöka landa en hel skärm av diamanter som aktiverar maximal vinst på 1000x. Den maximala vinsten i förhållande till den aktuella insatsstorleken visas ovanpå rullningssatsen för vart och ett av symbolerna med högt värde.

Bortsett från de vanliga symbolerna hittar du också en standard Scatter-symbol och en Wild som jämfört med de vanliga symbolerna inte visas staplade i huvudspelet.

Double Stacks Funktion

Den här funktionen aktiveras när en spole stannar och alla symboler på den är av samma typ. Alla symboler på rullen kommer att räknas som två symboler när man räknar vinster för nuvarande spinn.

Double Stacks Gratis Spins

Double Stacks Gratis spins Funktion

3, 4 eller 5 scatter symboler som visas var som helst på rullarna i huvudspelet aktiverar 5, 15 eller 30 Free Spins respektive. Under Free Spins, förutom de 4 högsta betalande symbolerna som visas i staplar på rullarna, visas Wild symboler också i stackar vilket givetvis ökar chansen att utlösa maxvinsten. 2, 3, 4 eller 5 Scatter-symboler som visas någonstans på hjulen kommer att tilldela extra 2, 5, 15 eller 30 Free Spins respektive.

Double Stacks Slutsats

Det finns många bra saker att säga om den här slitsen – som redan nämnts är bilderna fantastiska, ljudspåret är ett av de bästa vi har hört på länge och spelbarheten är jämn. Först antog vi att 1000x-potentialen var den absoluta maximala vinsten i bonusen, men som det visar sig är det maxvinsten per enkel spin, vilket innebär att det här spelet faktiskt har ganska anständigt potential. Enligt vår uppfattning kan detta vara en av de bästa slots som släpptes av NetEnt på ett tag och med 15 till 30 gratis spins, tillsammans med en återutlösare, kan det till och med visa sig vara ett odjur.

Double Stacks beräknas släppas den 24 september.