NextGen Studio, en del av Scientific Games, demonstrerade spelet i den nya videospelen Gorilla Go Wilder. Det första speluppspelningen kom fram på SG Digital-kanalen. De visar en mängd bonusspel i den nya delen av gary Gorilla’s äventyr.

Efter att bonussymbolerna i form av en tropisk ö med ett palme faller på rullarna, överförs spelaren till skärmen med ett val av plats för att utföra fria spinn. Bonusrundorna på vart och ett av de 8 öarna har en unik design och speciella bonusar, vilka beskrivs innan du startar gratis spinn.

I gameplay demonstrationen har Gorilla Go Wilder bonusspel i Crystal Cave, vattenfallet, strandbaren och den gröna djungeln. Bland de extra bonusarna i dessa platser är mystiska och vikta symboler, slumpmässiga och expanderande vildar. Också i slutet av videon demonstreras ett respin-läge med framsteg i omfattningen av möjligheter, där varje steg öppnar nya inställningar för att öka vinsterna.

Gorilla Go Wilder spelautomaten släpps den 27 februari. Tidigare sa utvecklarna att en del av bonusplatserna kommer att läggas till videospåren efter den officiella utgåvan av spelet.