Mystery Reels Megaways från Red Tiger Gaming

Mystery Reels Megaways är en online-slot från Red Tiger Gaming som erbjuder spelare över 100 000 sätt att vinna med varje snurrning av hjulen. Spelet har en mycket generös vinnande potential med mysteriesymboler som tilldelar imponerande priser och en gratis spinsbonus.
Läs vår fullständiga recension nedan.

Mystery Reels Megaways Online Slot Tema

Mystery Reels har ett ganska enkelt fruktmaskin tema. Symboler inkluderar klockor, frukter och 7s – precis som du förväntar dig av någon fruktig i en pub. Vad som spelar detta spel bortsett från andra spelautomater i frukten är Megaways-funktionen, som har licensierats av Red Tiger från Big Time Gaming. Så du erbjuds en mycket mer spännande upplevelse med över 100 000 sätt att vinna.

Hur man spelar Mystery Reels Megaways Slot

Detta är Megaways-versionen av Red Tiger Gamings Mystery Reels online-slots. Du erbjuds en rad insatser mellan .20 och 10 mynt, vilket skulle vädja till mer casual slots spelare.

10 mynt är en fantastisk maximal satsning, vilket gör det här spelet tillgängligt för spelare som har mer blygsamma budgetar. De flesta Megaways slots tenderar att vara mer anpassade till spelare som har lite mer pengar att spendera, men det här spelet riktar sig verkligen till att göra sig bekväm för spelare som kanske inte har en stor spelbankroll.

Med varje snurr av rullarna erbjuds du upp till 117 649 sätt att vinna, beroende på antalet symboler som landar på varje hjuls. Mellan 2 och 7 symboler kan landa på varje hjuls, och ju fler symboler – desto bättre.

En autoplay-funktion är tillgänglig för upp till 100 spins, och du måste ange en förlustgräns för att aktivera den. Det finns också en turbo-inställning som snabbt snurrar hjulen för att spara tid.

Mystery Reels Megaways gratis spins och bonusar

Mysterysymbolet är den viktigaste bonusfunktionen som du hittar i Mystery Reels Megaways basisspel. När denna symbol visas kommer den att klona sig ett slumpmässigt antal gånger över rullarna för att hjälpa dig att ge rikliga vinster.

När du spelar Mystery Reels Megaways kan du utlösa en gratis spins bonusrundan. Detta ger dig möjligheten att tjäna bonuspengar utan att behöva satsa per spin. Massor av generös vinnande potential erbjuds i denna bonusrundan, och du kan få några imponerande utbetalningar.

Gratis spinn bonus utlöses av tre pris hjul symboler, och du är först till en runda där du spinner ett hjul för att avslöja antalet gratis spins som du kommer att få. När du har spunnit och avslöjat ett nummer kan du välja att antingen snurra igen och spela det numret eller samla dina spins och gå vidare till de fria spinnen runt.

Mystery Reels Megaways Demo Play

Mystery Reels Megaways finns här på Slots Temple som en demo. Vi rekommenderar att du ger spelet en spinn gratis innan du bestämmer dig för att satsa pengar på det, så att du inte slutar göra ett ekonomiskt engagemang för ett spel som du egentligen inte tycker om.

Mystery Reels Megaways On Mobile – IOS och Android

Om du föredrar att spela dina favoritspår när du är på språng, så är du glad att veta att Mystery Reels Megaways är optimerad för mobilspel. Du kan ta detta spel med dig var som helst och ge det en snurrning med din surfplatta eller smartphone. Det ser ut som bländande på mindre skärmar som på stationära enheter, så du saknar aldrig några spel detaljer när du spelar den här platsen.

Övergripande granskning – Mystery Reels Megaways Slot

Mystery Reels Megaways är en stor förbättring på den ursprungliga Mystery Reels-spåret från Red Tiger Gaming. Som alla spel i Megaways-serien erbjuder Mystery Reels spelare en spännande online spelupplevelse med massor av generösa bonusar. Du kan tjäna pengar på några mycket imponerande priser tack vare det stora antalet vinnande sätt som finns tillgängliga i det här spelet och kan potentiellt tjäna en stor lönedag.

Temat för spelet är också en stor försäljningsplats för denna slot. Först verkar det bara som en klassisk fruktmaskin, men det är mycket polerat och modernt. Mystery Reels Megaways gör ett fantastiskt jobb att kombinera ett klassiskt tema med innovativ gameplay och estetik.