Jackpot Quest (Red Tiger)

Online slot recensionJackpot Quest от Red Tiger

 • Respinfunktion och trummodifierare
 • Låg till medium varians

Efter att ha börjat Jackpot Quest blev vi omedelbart lite generad. Trots namnet, som det visade sig, är det inte en jackpotplats. Faktum är att detta spel före slottets jackpot som före månen, och som letade efter jackpotten, blir extremt besviken. Jackpot Quest är en intressant slot, gjord i stil med en tecknadliknande tecknad film och en comic book, som kunde ha blivit inspirerad av NetEnts 2010 Jack Hammer-spel.

Jackpot Quest (Red Tiger)

Jackpot Quest (Red Tiger)

En gång i spelet satte vi oss på en fascinerande resa genom djungeln, i tjockarna som en hel flock vilda apor måste ha lurat på, där stadens rörelse och civilisation inte hade nått. Vi reser med en modig hjälte som bestämde oss för att vara anonym för oss, för att inte hitta jackpots, men åtminstone några anständiga seger skärmdumpar. Åtgärden äger rum på 6x6-spelfältet med 40 vinstlinjer, och i stället för den traditionella free spin-bonusen får du Win Respin-funktionen, samt en uppsättning ytterligare modifierare som hjälper dig att uppnå stora vinster. Du kan spela kortplats på alla enheter, inklusive iOS och Android (till exempel Huawei) från 20 cent till 100 € per spinn.

Den visuella designen är gjord i noirens anda med en blandning av serier i klassisk stil, allt ser ganska spännande ut. Framför oss ser vi en uppsättning kakel på bakgrunden av djungeln, som ser ut som serier, symbolerna innehåller följande värden: A, K, Q, J och 10, samt skattkartor, piskar, packar och gyllene spelautomater. Den sista karaktären är den mest värdefulla, vilket ger dig en 25-faldig ökning vad gäller en kombination med sex tecken på vinstlinjen. Dessutom kan högbetalande tecken med bilder också visas i form av 2x2 rutor, upp till 6x6, det så kallade Super Symbol.

Jackpot Quest (Red Tiger Gaming)

Egenskaper hos Jackpot Quest Red Tiger:

 • Spelar fält – 6 rullar, 6 rader
 • Antal vinstlinjer – 40
 • RTP – 96,3%
 • Den maximala utbetalningen är x1000
 • Volatilitet – Stadny
 • Betygsätt – 0,20 – 100 EUR
 • Funktioner – Super Symboler, Ruby Talisman Feature
 • Utgivningsdatum – just nu

Medan symbolerna med ett lägre värde bara är fyllnadsämnen på spelplanen är högbetalande tecken en integrerad del av spelet, och inte bara ansvariga för större utbetalningar. När en vinnande kombination uppnås med symboler med en bild aktiveras Win Respin-funktionen. När detta händer hålls de vinnande symbolerna på plats och respin aktiveras. Om matchande symboler visas under respin, kommer de också att hållas på plats, eftersom en annan respin aktiveras. Detta upprepas tills matchande symboler slutar visas på spelplanen, eller om du lyckas få en liknande karaktär som fyller storskärmen (Super Symbol) på spelplanen.

Jackpot Quest (Red Tiger)

Jackpot Quest (Red Tiger)

För att hjälpa dig att uppnå större och bättre vinster använder spelet en uppsättning modifierare som aktiveras när ljuset från Ruby Talisman-symbolen under en rotation lyser upp ett eller flera Super Symboler. Som ett resultat får du ett av följande fyra slumpmässigt borttagna modifierare:

 • Golden Slot – alla högt betalda tecken med en bild blir den högsta Golden Slot symbolen.
 • Satchel – ett slumpmässigt antal tecken som omvandlas till ytterligare symboler för Satchel.
 • Pisk – Ett slumpmässigt antal tecken konverteras till ytterligare piska.
 • Kart – Ett slumpmässigt antal tecken konverteras till ytterligare kartsymboler.

Slutsats om Jackpot Quest

Grundregeln i branschen är att spel som är unika i sin genre måste antingen klonas eller vara otroligt tråkiga. Trots att spelet inte ser ut som en klon, kan Jackpot Quest göra lite för att tacka på grund av låga utbetalningar, speciellt erfarna spelare. Det är faktiskt väldigt spännande att se hur matchande karaktärer lägger till under respinfunktionen, särskilt i kombination med ytterligare modifierare. Men i slutändan är resultatet nästan alltid nyktert, eftersom du sannolikt kommer att sucka i besvikelse när du stänger dina ögon när du ser räkningen. Med detta i åtanke kan du få maximal utbetalning 1000 gånger vadet om den högsta betalda